Seductie.ro is for sale.
Contact us
Tehnici de seductie
Ce inveti din carte?
Cuprins
Ce spun cumparatorii
Intrebari frecvente

Comandă acum!


Vrei sa o cuceresti cu un buchet de flori? De ce nu ii trimiti un buchet de trandafiri? Impresioneaz-o cu ocazia primei intalniri sau fa-i o surpriza de neuitat prin comanda online flori cu livrare in Bucuresti!
Livrare flori


Copyright
Scan Certificat de inregistrare ORDA
Site-ul Seductie.ro este parte din grupul Sexpert.ro, care detine conform certificatului ORDA Seria B2130393, Nr. 2474 / 11.01.2007 toate drepturile de autor pentru cartea electronica "Tehnici de seductie rapida".

Intregul continutul acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, programe si alte date - precum si continutul manualelor sunt proprietatea Sexpert.ro - denumita in continuare Editor - fiind protejate de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea a oricaror elemente enumerate mai sus, sau copierea partiala sau totala a continutului manualelor Sexpert.ro fara acordul scris al Societatii, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Termeni de utilizareSite-ul Seductie.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator. Totusi, utilizarea site-ului si completarea formularului de comanda pentru "Tehnii de seductie rapida" presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate ale site-ului. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Editor. Intrucat prevederile Termenilor de utilizare si ale Politicii de confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Seductie.ro. Daca folositi acest Site, sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate pe Site.

Seductie.ro nu este si nu poate fi considerat un site cu caracter pornografic, explicit, samd, putand fi accesat in mod sigur si de persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani. Cu toate acestea, optiunea de a comanda "Tehnici de seductie rapida", este limitata adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online prin metodele de plata acceptata de Seductie.ro. Daca aveti mai putin de 18 (optsprezece) ani, puteti plasa comanda numai asistat de un parinte sau tutore.

"Tehnici de seductie rapida" reprezinta o colectie de studii/metode propuse de diversi autori care isi indreapta atentia asupra tuturor aspectelor care influenteaza calitatea vietii sexuale si sentimentale, prin tehnici de abordare, de manipulare, de retorica si motivare psihica - avand ca scop imbunatatirea parametrilor ce tin de relatiile interumane in general si cele cu sexul opus in mod special.

Editorul nu ofera nicio garantie implicita sau explicita ca una sau mai multe din aceste metode vor functiona in cazul dvs. (unele metode sunt garantate de autorii studiilor sau tehnicilor in cauza, altele sunt oferite doar cu titlu informativ).

VA ATRAGEM ATENTIA CA APLICAREA INCORECTA A UNOR METODE POATE AVEA CONSECINTE NEGATIVE. CITITI CU ATENTIE TOT MANUALUL SI APOI DECIDETI-VA ASUPRA TEHNICILOR PE CARE LE CONSIDERATI POTRIVITE PENTRU DUMNEAVOASTRA.

Serviciile si produsele oferite de Editor prin intermediul Seductie.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European. Termenii de utilizare a site-ului Seductie.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Politica de confidentialitateAccesarea Seductie.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie prelucrate de Editor, in scopul procesarii si expedierii comenzilor plasate pe site de catre utilizatori.

Editorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia cazurilor exceptionale cand acestea vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Editorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
  • dreptul de a cere Societatii sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a cere Societatii sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere Societatii sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre utilizator prin e-mail la adresa contact@Seductie.ro.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Seductie.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.


Copyright © Seductie.ro | Termeni de utilizare
Singurul site care de iti spune cum gandesc si ce vor femeile!

Seductie | Cum gandesc femeile | Manual abordare femei | Cum vorbesti cu o fata | Reguli de baza pentru a cuceri femeile | Metode de cucerire a femeilor