Seductie.ro is for sale.
Contact us
Tehnici de seductie
Ce inveti din carte?
Cuprins
Ce spun cumparatorii
Intrebari frecvente

Comandă acum!


Vrei sa o cuceresti cu un buchet de flori? De ce nu ii trimiti un buchet de trandafiri? Impresioneaz-o cu ocazia primei intalniri sau fa-i o surpriza de neuitat prin comanda online flori cu livrare in Bucuresti!
Livrare flori


Cursuri, scoli de seductie, seminarii si carti intregi care pretind sa te invete cum poti cuceri orice femeie.

Metode de cucerire a unei femei - ce functioneaza si ce nuLumea este plina de scoli de seductie. Tot felul de "experti" tin seminarii platite cu bani grei, cursuri de seductie in cluburi, sesiuni de agatat filmate cu camera ascunsa - care apoi sunt analizate in grup.

Sunt prezentate si explicate diverse replici de agatat, se exerseaza scenarii de seductie, limbajul trupului, noi stiluri vestimentare... intr-un cuvant retete pentru a cuceri femei.

Toate aceste metode de seductie au un singur scop: garantarea fericirii barbatilor care nu stiu si nu au curaj sa abordeze intr-un mod direct si original femeia pe care au pus ochii. Prin aceste "lectii de agatat" barbatii invata sa castige incredere in sine si sa aplice cateva reguli simple prin care sa intre in vorba si sa obtina un numar de telefon sau o intalnire.

Ce faci dincolo de carti si lectii

Toate pregatirile de natura psihica si fizica ale barbatului, toate lectiile de seductie nu fac decat sa induca experienta necesara depasirii emotiei dinaintea secundei in care un barbat necunoscut indrazneste sa spuna unei femei necunoscute primele cuvinte. Totul se reduce la asta.

Dincolo de pregatirea personala, dincolo de experienta si bani, de atuurile fiecaruia, sta singura si neinfricata, adevaratul cuceritor: femeia.

Cum raspund femeile la metodele de seductieFemeia pe care o abordezi reprezinta examenul final. Un singur gest, un mic zambet, o simpla arcuire de spranceana din partea ei sunt suficiente pentru a distruge siguranta si increderea in sine a oricarui barbat. Ea face diferenta intre un succes plin de satisfactii sau dezastrul unui refuz.

De aceea, femeia este adevaratul cuceritor caci ea elibereaza prin cucerirea sa, nu distruge. Ea actioneaza natural, nu cu texte si metode invatate. In timp ce barbatii fac avansuri si dau tarcoale, femeile avanseaza discret in inima barbatului ales. Uita-te la orice barbat care are alaturi o femeie frumoasa si inteligenta si vezi cine cucereste pe cine.

O femeie frumoasa si desteapta va sta numai alaturi de un barbat puternic pentru ca nu se va lasa cucerita decat de un barbat puternic. Degeaba inveti arta de-a cuceri cat mai multe femei, pentru ca de fapt vei cuceri doar femeile care se vor lasa cucerite de tine.

Tot secretul consta in increderea in sine a barbatului, si in modul in care poate sa isi construiasca o imagine puternica.

Manualul Tehnici de seductie rapida iti arata cum sa devii un barbat puternic pe care EA nu poate si nu vrea sa il refuze!Cum intru in posesia manualului?
Aceasta carte este disonibila numai pe Internet, pe acest site.
Citeste si comanda aceasta carte aici!

COMANDA ACUM!

Seductie on FacebookCopyright © Seductie.ro | Termeni de utilizare
Singurul site care de iti spune cum gandesc si ce vor femeile!

Seductie | Cum gandesc femeile | Manual abordare femei | Cum vorbesti cu o fata | Reguli de baza pentru a cuceri femeile | Metode de cucerire a femeilor