Seductie.ro is for sale.
Contact us
Tehnici de seductie
Ce inveti din carte?
Cuprins
Ce spun cumparatorii
Intrebari frecvente

Comandă acum!


Vrei sa o cuceresti cu un buchet de flori? De ce nu ii trimiti un buchet de trandafiri? Impresioneaz-o cu ocazia primei intalniri sau fa-i o surpriza de neuitat prin comanda online flori cu livrare in Bucuresti!
Livrare flori

Seductia
Ce este si cum te joci cu mintea femeilor pentru a le cuceri?

Seductia = manipularea mintii unei femeiSincer sa fiu am citit, am analizat, si m-am tot gandit la domeniul asta, care in prima faza inseamna a invata cum sa manipulezi mintea unei femei. Am stat zile intregi citind sau "punand pe foaie" idei, tactici si interpretari legate de seductie pentru a le putea pune cap la cap la final si a mai descoperi ceva nou. La inceput eram semi-obsedat de seductie, la nivel de arta: Arta si metode de cucerire a femeilor.

Am considerat seductia drept manipularea mintii unei femei. Concret, pana la urma despre asta e vorba - inveti cum sa te joci cu mintea unei femei si sa o intelegi. Dar asta nu este tot. Seductia nu trebuie sa aiba ca scop principal intelegerea femeii si manipularea ei ci trebuie sa aiba ca scop schimbarea ta ca persoana. Schimbarea atitudinii tale. Acesta este scopul ascuns si nedescoperit al seductiei - a te transforma pe tine intr-o persoana de un nivel mai ridicat decat media celorlalti barbati. Seductia trebuie sa se limiteze la schimbarea ta ca persoana, intr-un mod bun, altfel nu o sa iti poti gasi fericirea alaturi de o femeie prin seductie, si nu vei putea iubi sincer prin seductie.

Cum ajungi in sufletul sau in patul femeii doriteSeductia, in sensul ei initial este o suma de metode descoperite si folosite de barbatii obsedati de sex, care cauta sex in stanga si in dreapta, care se gandesc la sex odata la 5 minute si care se simt impliniti doar in functie de cate partenere au avut la pat.

In timp, seductia devine o arma a egoismului, indreptata impotriva femeii ca persoana, ci ca un obiect ce poate fi manipulat. Folosita gresit, seductia te va face sa uiti de farmecul atingerii, de farmecul emotiilor, de farmecul dorintei de a tine persoana respectiva in brate, de a fi doar voi 2 in lumea voastra in care nu exista nimic altceva. Tehnicile de seductie si manipularea gandirii femeii iti vor aduce succes la femei dar riscul este sa uiti sa iubesti, sa pierzi emotia, timidatea sau inocenta.

Arta seductiei trebuie sa insemne pe de o parte obtinerea sentimentului de iubire la ambele persoanele implicate, dar si obtinerea implinirii sexuale a ambilor parteneri.

De aceea putem spune ca rolul inimii este strict metaforic, iubirea exista doar la modul abstract, dar concret este doar o forma de seductie la cel mai inalt nivel.

Cum gandesc si ce vor femeile sa le spuiAm avut norocul sa fac parte dintr-un grup foarte larg de femei, dintre care destul de multe erau foarte frumoase. A fost terenul perfect pentru teste, visul oricarui interesat de domeniul seductiei, laboratorul de teste al oricarui Don Juan in devenire.

I-am scos din start din calcule pe ceilalti masculi, trebuindu-mi fix 2 zile ca sa fiu observat din multime. Treaba mergea perfect. Femeile se adunau pe langa mine ca puricii pe langa caine, cautau deschiderea conversatiei, iar atentia mea indreptata asupra uneia dintre ele genera o oarecare invidie printre celelalte. Totul a fost facut in ceea mai mare parte prin comunicarea non-verbala. Regulile de seductie functionau. Ma simteam implinit si totul decurgea frumos.

Nici nu ai idee cat de barbat te simti in functie de cate femei seduci, de cate femei stii ca asteapta doar ca tu sa faci primul pas ca sa cada lovite, sau de cum domini femeile de langa tine.

Seductia si sexul sunt la ordinea zilei, iar cu putina atentie poti afla foarte multe atat din ce vorbesc femeile cat si din limbajul trupului: femeile isi afiseaza ostentativ ce cred ele ca au mai bun in dotare (fund, sani), la fel cum unii barbati isi afiseaza ostentativ bogatia. Valorile comerciale tind sa primeasca mai multa importanta decat cele traditionale: Dragostea, sentimentele, moralitatea. De aici a inceput si jocul seductiei, o reactie la evolutia societatii in care traim. Barbatii apreciaza o femeie in primul rand pentru cum arata, iar femeile apreciaza un barbat in primul rand pentru lucrurile cu care se lauda. Stiind aceste lucruri vei putea aplica foarte usor tehnicile prin care sa le agati / manipulezi / seduci fara ca ele sa-si dea seama.

Manualul Tehnici de seductie rapida te invata toate metodele prin care sa influentezi mintea si emotiile femeii pe care o doresti astfel incat ea sa se simta atrasa de tineCum intru in posesia manualului?
Aceasta carte este disponibila numai pe Internet, pe acest site.
Citeste si comanda aceasta carte aici!

COMANDA ACUM!

Seductie on FacebookCopyright © Seductie.ro | Termeni de utilizare
Singurul site care de iti spune cum gandesc si ce vor femeile!

Seductie | Cum gandesc femeile | Manual abordare femei | Cum vorbesti cu o fata | Reguli de baza pentru a cuceri femeile | Metode de cucerire a femeilor